Viber για Windows και Mac OS X



Το Viber ξεκίνησε ως μία εφαρμογή επικοινωνίας μεταξύ iPhone με iPhone μέσω δεδομένων, είτε 3G, είτε Wifi, κάτι σαν το Skype, αλλά για κινητά.

Σύντομα μεταπήδησε και στα Android, Windows Phone, Blackberry και μετά την μεγάλη του επιτυχία και εξάπλωση, πλέον υποστηρίζει και PC & Mac! Τέλος, υποστηρίζονται και άλλες πλατφόρμες τα Nokia Symbian, και Samsung Bada.
Είναι πλέον ένα απόλυτα cross-platform εργαλείο επικοινωνίας μέσω Internet, με μεγάλη αξιοπιστία και ποιότητα. Υποστηρίζει φωνή, video κλήσεις και SMS. Για να το χρησιμοποιήσετε από το κινητό σας, χρειάζεται να δώσετε τον αριθμό σας, ο οποίος θα είναι το username σας. Μόλις το εγκαταστήσετε στο κινητό σας, θα ανιχνεύσει ποιες επαφές σας διαθέτουν Viber και μπορείτε άμεσα να ξεκινήσετε την δωρεάν επικοινωνία σας!
Αν το περάσετε και στον υπολογιστή σας μετά θα μπορέσετε να συγχρονίσετε τους λογαριασμούς σας και να επικοινωνείτε με τις επαφές σας με κάθε τρόπο.
Αν δεν διαθέτετε κάποιο πακέτο με δωρεάν MB δεδομένων στο κινητό σας, χρησιμοποιήστε το από Wifi για να μην έχετε υπέρογκες χρεώσεις.

Κατεβάστε το ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου